blogg post 6

Kovenda Stolt Presenterar: Barkarby SIX – Ett Landmärke i Modern Bostadsdesign

Kovenda är stolt över att meddela att vi har framgångsrikt slutfört fasadmonteringen på Barkarby SIX, ett spännande nytt bostadsprojekt beläget i hjärtat av Stockholm. Detta projekt markerar ännu en milstolpe i vår strävan att bidra till innovativa och hållbara byggprojekt i hela staden.

Barkarby SIX: En Ny Era av Boende

Barkarby SIX är inte bara en byggnad; det är en vision av moderna, hållbara bostäder som kombinerar komfort och funktionalitet med en miljömedveten design. Idag välkomnar vi 17 nya hyresgäster som tar sina första steg i detta unika boende. Inom fyra veckor kommer alla 164 lägenheter att vara bebodda, vilket skapar en ny livfull gemenskap i Stockholm.

BRABO-aktiva Ytor: En Förlängning av Hemmet

Vid fullbordan av inflyttningen kommer även våra BRABO-aktiva ytor att stå färdiga. Dessa omfattar ett hobbyrum, ett pingisrum och en enklare gymlokal. Vår avsikt är att dessa utrymmen ska fungera som en förlängning av varje hyresgästs hem, vilket erbjuder möjligheter till rekreation och social interaktion inom byggnadens egna väggar.

Solceller på Taket: Steg mot Grönare Framtid

Ett av de mest spännande inslagen i Barkarby SIX är installationen av solceller på taket. Dessa solceller bidrar inte bara till byggnadens elförsörjning utan är också ett viktigt steg mot en mer hållbar och miljövänlig framtid. Genom att använda förnybar energi visar Barkarby SIX vägen för hur moderna fastigheter kan bidra till en minskad miljöpåverkan.

Kovendas Engagemang för Hållbara och Innovativa Lösningar

Som en ledande aktör inom fasadmontering och byggbranschen, fortsätter Kovenda att driva gränserna för vad som är möjligt inom hållbar och innovativ byggkonst. Vår medverkan i projektet Barkarby SIX är ett tydligt exempel på vårt engagemang för att leverera lösningar som inte bara möter, utan överstiger, dagens byggstandarder.

Framtiden Är Här

Med varje nytt projekt som Barkarby SIX, stärker Kovenda sin position som en nyckelspelare i skapandet av framtidens bostäder. Vi ser fram emot att fortsätta bidra till utvecklingen av hållbara och estetiskt tilltalande byggprojekt, och att välkomna fler hyresgäster till deras nya hem i Barkarby SIX.

Scroll to top