DJI 0441 scaled

Ponnygatan 3 Mölndal

Vi är stolta över att ha renoverat fasaderna på Ponnygatan 3 i Mölndal för en bostadsrättsförening. Projektet inkluderade fasadputsning, murning och installation av ett ventilerat fasadsystem. Vårt team av erfarna och kunniga yrkesmän arbetade noggrant och professionellt för att säkerställa att renoveringen uppfyllde både höga kvalitetsstandarder och kundens förväntningar.

Som ett företag som värnar om hållbarhet och miljö valdes material noggrant för att se till att projektet var så miljövänligt som möjligt. Vi arbetade också i nära samarbete med kunden för att förstå deras behov och önskemål för projektet, och vårt team arbetade hårt för att uppnå dessa mål.

Det färdiga resultatet blev en förening med en modern och stilren fasad som ökar fastighetens estetiska värde och förbättrar bostadsföreningens kvalitet och attraktionskraft. Vi är stolta över att ha bidragit till en sådan lyckad renovering och ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativa fasadlösningar för bostadsrättsföreningar och andra kunder i framtiden.

DJI 0422
DJI 0441
DSC02190
DJI 0443

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top