Din guide till fasadrenovering: Materialval och tekniker

Puts – en klassisk och mångsidig ytbeläggning

Puts har länge varit ett populärt val för fasadrenoveringar tack vare dess mångsidighet och förmåga att skydda underliggande väggar. Med en stor variation av kulörer och strukturer kan puts anpassas för både enkla och kreativa fasaddesigner. När du väljer puts är det viktigt att tänka på struktur, kulör och tekniska aspekter.

 

Glas – ett imponerande och modern material

Glas är ett utmärkt materialval för fasadrenoveringar som erbjuder många designmöjligheter. Med olika storlekar på paneler, livfulla kulörer och screentryck kan du skapa unika och imponerande fasader. Vi erbjuder tre olika ventilerade systemlösningar med glas: StoVentec Glass, StoVentec G och StoVentec M.

StoBrick – ett tunnare och energieffektivt tegel

StoBrick är ett tunnare och mer energieffektivt alternativ till traditionellt tegel. Genom att kombinera StoBrick med våra fasadsystem kan du sänka energikostnaderna och få en slitstark och långvarig yta. Med ett stort urval av stenar, format, fogar och förband kan du skapa en unik och personlig fasad.

Natursten – en tidlös och slitstark yta

Natursten är ett hållbart och vackert materialval för fasadrenoveringar. Vi erbjuder många typer av natursten, såsom sandsten, kalksten, granit, gnejs och gabbro. Ytan på natursten kan behandlas på olika sätt, inklusive polering, slipning, borstning eller blästring för att uppnå önskat utseende.

Fasadrenoveringsprocessen

Objektspecifika detaljritningar och experter på plats

Vi på Kovenda förstår vikten av att ha en väl genomtänkt och effektiv byggprocess för att säkerställa ett lyckat resultat. För att hjälpa våra kunder att uppnå detta, erbjuder vi objektspecifika detaljritningar och experter på plats. Genom att skapa detaljritningar som är specifika för varje projekt, från väggens inre till yttre, kan vi säkerställa att alla detaljer tas hänsyn till och ingenting missas.

Våra experter på plats är också till stor hjälp under byggprocessen. De övervakar montering och installering för att se till att allt utförs enligt detaljritningarna och att inga fel uppstår. Deras närvaro ger också möjlighet till utbildning av kundens personal, så att de kan fortsätta att upprätthålla höga standarder för framtida projekt.

Med objektspecifika detaljritningar och experter på plats, kan vi hjälpa våra kunder att effektivisera byggprocessen och säkerställa att resultatet blir av högsta kvalitet. Vi tror att detta är en viktig del av vår service och ett sätt att bygga starka relationer med våra kunder.

Kontakta oss för professionell fasadrenovering

Med vårt stora urval av material och erfarenhet av fasadrenoveringar kan vi erbjuda dig en skräddarsydd lösning som passar dina behov och önskemål. Kontakta oss idag för att få mer information och rådgivning om hur vi kan hjälpa dig att förbättra och förlänga livslängden på din byggnads fasad.

Kovenda och Sto Scandinavia: Ett samarbete för hållbara fasadlösningar

Kovenda är stolta över att erbjuda expertkunskaper inom fasadsystem och produktionslösningar och har i över ett decennium samarbetat med några av de ledande aktörerna på marknaden. Ett av dessa framstående företag är Sto Scandinavia Group, en välkänd och respekterad aktör inom branschen.

Genom att kombinera Kovendas och Sto Scandinavias expertis strävar vi efter att skapa omsorgsfulla, hållbara och smarta bygglösningar. Tack vare detta framgångsrika samarbete kan vi erbjuda våra kunder högkvalitativa och innovativa fasadlösningar som är både miljövänliga och kostnadseffektiva.

Vi hjälper både privatpersoner och företag,
Kontakta oss längst ner på sidan!

Tidigare Projekt

Hej! Mitt namn är Tomas Bazanovas, VD på Kovenda.
Jag har spelat in ett litet videoklipp som du verkligen borde kolla på!
Till alla våra nuvarande och kommande kunder vill jag bara passa på att tacka för ert förtroende.

– Tomas Bazanovas VD på Kovenda

Skicka Ett Meddelande

Scroll to top