Vi är stolta över att ha arbetat med ett brett spektrum av kunder och slutfört framgångsrika projekt inom fasadrenovering och byggbranschen. Här är några av våra referenser:

1. Skanska AB – Vi har haft förmånen att samarbeta med Skanska, ett av Sveriges ledande byggföretag, på flera fasadrenoveringsprojekt. Vårt samarbete har omfattat både nyproduktion och renovering av fasader.

2. Peab AB – Kovenda har även samarbetat med Peab, ett av Nordens största bygg- och anläggningsföretag. Tillsammans har vi genomfört framgångsrika fasadprojekt för olika typer av fastigheter.

3. Fabege AB – Vi har haft äran att arbeta med Fabege, en av Sveriges ledande fastighetsbolag, på flera renoveringsprojekt. Vårt samarbete har resulterat i förbättrade fasader och estetiskt tilltalande byggnader.

4. Privatpersoner och bostadsrättsföreningar – Utöver våra samarbeten med stora byggföretag och fastighetsbolag, har vi också utfört fasadrenoveringar för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi är stolta över att ha levererat högkvalitativa resultat och nöjda kunder inom den här sektorn.

Dessa referenser är bara ett exempel på det förtroende och det partnerskap som vi har etablerat med våra kunder genom åren. Vi fortsätter att sträva efter att leverera utmärkta resultat och överträffa våra kunders förväntningar på varje projekt.

En jämförelsebild som visar fasaden före och efter renoveringen, med tydliga förbättringar.
Ljus fasadtegel på en bostadsfastighet under den klara stockholmshimlen, reflekterande av den naturliga skönheten i hållbara byggmaterial.

Martin Degeryd

Som projektchef på Skanska Sverige AB, är det med stor glädje jag skriver denna referens för Kovenda, som vi nyligen samarbetade med i vårt senaste projekt – Brf Aftonfalken. Projektet innebar isolering och putsning av fasaden på bostadsrättsföreningens byggnader.

Kovenda visade upp en exemplarisk arbetsmoral och professionalism under hela projektet. Samarbetet mellan våra team flöt på smidigt, vilket ledde till ett effektivt och framgångsrikt utförande. Det är särskilt värt att nämna att Kovenda höll samtliga utlovade tidsramar, vilket är avgörande för att upprätthålla projektets framdrift och budget.

Kvaliteten på Kovendas arbete var utmärkt, och detta återspeglas i det slutliga resultatet av fasadrenoveringen. Besiktningsmannen, som granskade arbetet, gav mycket positiva kommentarer och ansåg att projektet borde fungera som en modell för hur moderna och välisolerade fasader bör utföras. Det är en stor ära för både Kovenda och oss på Skanska att få sådana lovord från en opartisk och erfaren expert.

Utifrån vår erfarenhet av samarbete med Kovenda i Brf Aftonfalken-projektet, kan jag utan tvekan rekommendera deras tjänster inom isolering och putsning av fasader. De har visat att de är en pålitlig och professionell partner, med hög kompetens och fokus på kvalitet.

Med vänliga hälsningar,

Martin Degeryd Projektchef Skanska Sverige AB

Scroll to top