Vi är Kovenda! Ett byggföretag från Sverige och vi utför fasadrenoveringar. Under de senaste åtta åren har vi hjälpt hundratals företag och dom har varit extremt nöjda med vårt arbete. Idag är vi en av Sveriges största experter inom fasadrenoveringar. Medan andra byggföretag verkar inom alla branscher, fokuserar vi enbart på fasader. Detta ger oss en konkurrensfördel och våra kunder älskar det.

Vilka är vi?

Vi är Kovenda, ett svenskt byggföretag. Vi är en av de ledande företagen inom montage av ventilerade fasader och beklädnad av byggnader med olika typer av murverk.

Hur började det hela?
Företaget startade sin verksamhet 2012 i Stockholm. Och nu 2020 täcker vi resten av Sverige med snabba och självsäkra steg.
Vad gör vi?
Vi arbetar med installationer av fasader. I vårt arbete använder vi moderna högkvalitativa material, som inte bara ger byggnaden ett attraktivt utseende utan också skyddar den från yttre faktorer, samt ger ytterligare värmeisolering.

*Murning av fasader i nyproduktion av fastigheter
*Olika murningsprojekt special anpassat för just ditt företag
*Puts av alla olika typer av fastigheter
*Montage av ventilerade fasader
*Vi har en stor personalstyrka som alltid fullföljer enligt tidsplan
Vilka hjälper vi?
Tack vare vår expertis har vi framgångsrikt samarbetat med stora företag som Skanska, Peab, NCC även andra småföretag och privatpersoner.

*Entreprenörer
*Byggföretag
*Fastighetsägare
*Privata Kunder
Vårt mål
Upprätthålla samt stärka företagets status som ett av de ledande byggföretagen i Sverige. Och utveckla företaget genom bland annat långsiktiga partnerskapsavtal.
Varför ska jag kontakta er via kontaktformuläret?
Du behöver inte MEN du har en fantastisk möjlighet att få precis den hjälp du behöver, ditt projekt kommer ha högsta prioritet hos oss. Vi kommer till 100% att uppfylla dom önskemål du har. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.
Oavsett om du är företagare, fastighetsägare eller privatperson – Kontakta oss via kontaktformuläret, så återkommer vi till dig inom 24 timmar vi hörs!

Hej! Mitt namn är Tomas Bazanovas, VD på Kovenda.
Jag har spelat in ett litet videoklipp som du verkligen borde kolla på!
Till alla våra nuvarande och kommande kunder vill jag bara passa på att tacka för ert förtroende.

– Tomas Bazanovas VD på Kovenda

Skicka Ett Meddelande

Referenser

På mitt senaste projekt, Brf Aftonfalken, utförde Kovenda isolering och putsning av fasaden.

Samarbetet mellan Skanska och Kovenda fungerade utmärkt och Kovenda höll utlovade tider för färdigställande.

Kvaliten på Kovendas entreprenad var mycket hög och besiktningsmannens kommentar var att detta borde vara ett referensprojekt för hur fasader ska se ut.

Martin Degeryd
Projektchef Skanska Sverige AB
Scroll to top