Murnings expertis för Varje Projekt – Från Traditionellt Hantverk till Moderna Lösningar

Välkommen till Kovenda – Din Specialist inom Murning 

Är du på jakt efter pålitliga och erfarna murare i Sverige? Vårt företag, Kovenda, erbjuder toppklassiga murningstjänster för både privata hem och kommersiella fastigheter. Med en kombination av traditionellt hantverk och moderna tekniker, säkerställer vi att varje projekt blir utfört med högsta precision och kvalitet.

Tjänster vi erbjuder

För att ge dig en uppfattning om hur vi kan hjälpa dig, här är några exempel på tjänster vi erbjuder för företag och privatpersoner:

För företag:

 • Murning av fasader i nyproduktion av fastigheter
 • Skräddarsydda murningsprojekt för ditt företag
 • Putsning av olika typer av fastigheter
 • Engagerad personalstyrka som fullföljer enligt tidsplan

För privatpersoner:

 • Murning av husfasader
 • Anpassade lösningar för ditt unika behov
 • Putsning av olika typer av byggnader
Pic2 1

Professionell Murning med Tegel: Kovendas Expertis för Varje Byggprojekt

Vår Approach: Kvalitet och Precision i Varje Steg

Expertis och Erfarenhet: Med åratal av erfarenhet har våra professionella murare utvecklat en djup förståelse för murning med tegel. Vårt team kombinerar traditionella murningstekniker med moderna metodologier för att leverera överlägsna resultat.

Anpassade Lösningar: Vi förstår att varje byggprojekt är unikt. Därför erbjuder vi anpassade murningstjänster som är skräddarsydda för att möta specifika krav och önskemål från våra kunder. Vår flexibilitet och anpassningsförmåga säkerställer att varje projekt reflekterar kundens vision och behov.

Kvalitetsmaterial och Murarverktyg: Vi använder endast högkvalitativa tegelstenar och toppmoderna murarverktyg. Vårt fokus på materialkvalitet garanterar att varje murningsprojekt inte bara är estetiskt tilltalande utan också byggt för att varaktigt stå emot tidens tand.

Tjänster Vi Erbjuder

 • Komplexa Kommerciella Projekt: Vi är specialiserade på stora murningsprojekt, inklusive kontorsbyggnader, shoppingcenter och andra kommersiella fastigheter.
 • Bostadsprojekt: Från enfamiljshus till flerbostadshus, vårt team har den nödvändiga expertisen för att skapa estetiskt tilltalande och hållbara bostäder.
 • Restaurering och Renovering: Vi är experter på att restaurera och renovera äldre byggnader, med respekt för de ursprungliga murningsteknikerna samtidigt som vi inför moderna förstärkningar.

Varför Välja Kovenda för Ditt Murningsprojekt?

 • Engagerad Kundservice: Vi är engagerade i att ge våra kunder en exceptionell serviceupplevelse. Från den initiala konsultationen till projektets slutförande, är vårt team dedikerade till att säkerställa din fulla tillfredsställelse.
 • Tidsenlig Leverans: Vi förstår vikten av att hålla tidsplaner. Vårt team arbetar effektivt för att säkerställa att ditt projekt slutförs i tid, utan att kompromissa med kvaliteten.
 • Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster. Vår kombination av kvalitetsarbete till rimliga priser gör oss till ett attraktivt val för alla dina murningsbehov.
Lisebeg projektas 2022 052.jpg
Kovenda Solna HIGHQ 7 of 16

Kontakta oss idag

När du kontaktar oss, är vi glada att svara på alla dina frågor om varför tegel är ett av världens bästa byggmaterial. Vi har hjälpt många företag och privatpersoner att uppnå sina murningsmål, och vi ser fram emot att göra detsamma för dig.

Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller ringa oss på 042 201 717 för att börja samarbetet med din murningspartner!

Scrolla längst ner på sidan för att kontakta oss via kontaktformuläret, så återkommer vi till dig inom 24 timmar vi hörs!

Tidigare Projekt

Hej! Mitt namn är Tomas Bazanovas, VD på Kovenda.
Jag har spelat in ett litet videoklipp som du verkligen borde kolla på!
Till alla våra nuvarande och kommande kunder vill jag bara passa på att tacka för ert förtroende.

– Tomas Bazanovas VD på Kovenda

Skicka Ett Meddelande

Scroll to top