Vår vision och värderingar

Vi strävar efter att vara branschens föredöme när det gäller kvalitet, effektivitet och kundbemötande. Genom att erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna, bygger vi långsiktiga relationer med våra kunder.

AB Kovenda är ett ledande företag inom fasadarbeten och specialiserar sig på högkvalitativa tjänster för nybyggnation och ombyggnation. Vi arbetar med både privatpersoner och professionella aktörer, såsom byggföretag och fastighetsbolag. Med gedigen erfarenhet och starkt fokus på kundnöjdhet levererar vi snabba, effektiva lösningar utan att tumma på kvaliteten.

VD Tomas Bažanovas
Arbetare renoverar en tegelfasad på en historisk byggnad i Stockholm
Vårt team

Teamet bakom AB Kovenda består av passionerade och erfarna yrkespersoner som brinner för att leverera de bästa resultaten. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras vision och behov, och föreslår därefter den mest optimala lösningen för deras projekt. Detta samarbete säkerställer att varje fasad får en unik och högkvalitativ finish.

På Kovenda förstår vi att bostadsrättsföreningar har unika behov och utmaningar när det kommer till underhåll och renovering av sina fastigheter. Därför prioriterar vi att erbjuda skräddarsydda lösningar och tjänster som passar just bostadsrättsföreningars specifika krav och önskemål.
Kontakta oss

Vi är stolta över att ha etablerat oss som en pålitlig partner för många nöjda kunder och ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas inom branschen. Om du är intresserad av att veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och bli en del av din framgång.

Kovenda Mokymai HIGHQ 24 of 27
Scroll to top